Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έλληνες ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε!

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Η αγωνία όλων μας, για τη στάση που θα κρατήσουν οι Έλληνες, βρίσκεται στα ύψη…
Ένας αναγνώστης προσπαθεί μέσω της επιστολής να στείλει το δικό του μήνυμα!
“Έλληνες ξυπνήστε!! Η πατρίδα ευρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.
Έλληνες μιμηθείτε την ηρωϊκή έξοδο του Μεσολογγίου, την οποίαν εορτάσαμε την Κυριακή των Βαΐων.
Επειδή μέσα στον αχό της οδύνης, των οιμωγών, και της πείνας που επέβαλλαν στο κυρίαρχο λαό, οι πολιτικοί νεκροθάφτες του δικομματισμού, η ιστορική μας μνήμη τείνει να εξαφανιστεί, θεώρησα χρήσιμο να γυρίσω πίσω τους δείκτες της ιστορίας, για να θυμίσω στο λαό μας την ηρωϊκή έξοδο του Μεσολογγίου. Μια έξοδο που όπως γράφουν οι ιστορικοί, «Επέπρωτο να καταστήσει το Μεσολόγγι Ευρωπαϊκό σύμβολο ηρωϊσμού και αυτοθυσίας.»
Μιμούμενοι το Μεσολόγγι, πρέπει εμείς οι νέο-Έλληνες, να αποτινάξουμε το ζυγό των μνημονίων, και να δηλώσουμε ευθαρσώς στους τοκογλύφους του Ρότσιλντ, ότι δεν χρωστάμε τίποτε από το δόλιο χρέος, εθνικοποιώντας άμεσα τον ορυκτό μας πλούτο, και στρεφόμενοι πάραυτα σε νέες συμμαχίες…
Για να γίνουν αυτά χρειάζονται νέοι άφθαρτοι πατριώτες ηγέτες!!!
Μόνον έτσι θα σώσουμε τις νέες γενεές Ελλήνων, αλλιώς τα εγγονάκια μας θα γίνουν δούλοι στα εργοστάσια του Ρότσιλντ!!!
Εάν δεν κινηθούμε, τα εγγονάκια μας θα γίνουν λαθρομετανάστες στις χώρες των Ούννων και Βανδάλων.
«Να μη σκύψουμε το κεφάλι. Όσα χρήματα και αν έχουν. Δεν φοβόμαστε κανέναν! Δεν θα γονατίσουμε μπροστά σε κανέναν που θέλει να μας επιβληθεί, που θέλει να μας καταστρέψει, που θέλει να μας εκμεταλλευτεί, που θέλει να κερδίσει τα σώματα και τις ψυχές μας, όσα πολιτικά και οικονομικά όπλα διαθέτει». Τάδε λέγει ο Μητροπολίτης Κορινθίας, ο δε Μητροπολίτης Κηφισίας & Αμαρουσίου κ.κ. Κύριλλος, στην εκφορά του Επιταφίου εκφώνησε ένα λίαν εμπνευσμένο λόγο, αρχίζοντας με το ποίημα του Ελύτη, «Της Δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ»… δίνοντας έτσι κουράγιο στους σκλαβωμένους Έλληνες.
Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται ηγέτες πατριώτες , και όχι άβουλους διαχειριστές υπαλλήλους, πιόνια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας.”
prionokordela.gr
http://olympia.gr/2012/04/26/%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b5-%ce%b7-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5/#more-146580