Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...


του Θανάση Αντωνόπουλου
Η χώρα και ο λαός της παρακολουθούν την επιθανάτιο αγωνία του υφιστάμενου νυν "Πολιτικού Συστήματος" να επιβιώσει.

Επιστρατεύει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, εν όψει των προσεχών εκλογών. Τρομοκρατία, παραπλάνηση, συσκότιση, παραπληροφόρηση από τα "καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, "ομερτά" στις σκανδαλώδεις ενέργειες τραπεζικών οργανισμών (σκάνδαλο παράνομων αγορών και στη συνέχεια μεταβιβάσεων ακινήτων σε εταιρείες "φαντάσματα", που αποκαλύπτουν μεν διεθνείς ειδησεογραφικοί οργανισμοί -"Ρώυτερ"- αλλά αποσιωπούν τα ΜΜΕ του Μεταπρατικού Κεφαλαίου).

Επιστράτευση της διεθνούς τοκογλυφίας (ΔΝΤ) προς συμπαράσταση στο εγχώριο Νεοδωσιλογισμό των ανεπάγγελτων επαγγελματιών της πολιτικής. Εξωτερικές παρεμβάσεις με στόχο την ευθεία, στην ουσία, κατάλυση των εκλογών και της αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας.

Θεραπαινίδες των ξένων επικυρίαρχων, είτε γόνοι της εγχώριας πολιτικής Φεουδαρχίας, είτε νεοδαμώδεις της πολιτικής, βλαστοί των οποίων η οικογενειακή παρακαταθήκη παραπέμπει σε καταδικασμένους σε ατιμωτικά αδικήματα εις ισόβια κάθειρξη που εκμέτρησαν το ζην στις φυλακές.

Επιστρέφει ο "Φάδερ" Δημήτριος;

Οι μεν πρώτοι ουδόλως ενοχλούνται από την πάγκοινη διαπίστωση ότι "η Δημοκρατία δεν μπορεί να ταυτίζεται με την ιδιωτική χλιδή και τη δημόσια πενία, με τις πολυτελείς μεζονέτες και τα εξαθλιωμένα δημόσια νοσοκομεία και σχολεία" (Νίκος Ξυδάκης, "Καθημερινή" 8/4/2012), οι δεύτεροι, οι νεοδαμώδεις της πολιτικής, με το να δίδουν εξετάσεις στο "Σύστημα", διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάργηση του κράτους κοινωνικής πρόνοιας, την εκμηδένιση της προστασίας των εργαζομένων και των υποτυπωδών δικαιωμάτων τους. Τη σύμπραξη στην υπαγωγή της χώρας στην ξένη οικονομική υποτέλεια και την αποδοχή εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους αλλοδαπούς επικυρίαρχους.

Το "Σύστημα" οπισθοδρομεί τη χώρα στην εποχή του Οίκαδε" και της "Μικράς και εντίμου Ελλάδος". Την εποχή κατά την οποία ο "Φάδερ" Δημήτριος Μπάλφουρ ανεβοκατέβαζε "κυβερνήσεις" από το παρεκκλήσιο του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός"!

Το "Σύστημα", που επί δεκαετίες μονοπωλεί τον "πατριωτισμό" και την "εθνικοφροσύνη" και χθες και σήμερα δεν δείχνει τη διάθεση, τη δύναμη και τη θέληση να σταματήσει τη λεηλασία της χώρας και της ζωής μας από τους ξένους επικυρίαρχους.

Θα το επιτρέψουμε;

http://www.pheme.gr