Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΝΝΟΥΛΑ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ

Γιατί σήμερα μας θύμιζαν το «Τρίο Στούτζες»;
 Γράφει ο Αγανακτισμένος Πολίτης
Τους είδατε ρε παιδιά;  Η Αννούλα Διαμαντοπούλου, ο κυρ Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης και ο Χρηστάρας Παπουτσής βγήκαν «παγανιά» στα κανάλια να στηρίξουν την Κυβέρνηση Παπαδήμου για το «τεράστιο» έργο που επιτελεί και το «μεγάλο» έργο των Υπουργών της!
Στην πραγματικότητα, μην ξεγελιόμαστε,  βγήκαν «παγανιά» στα κανάλια για να «βάλουν πλάτη» μπας και αποφευχθούν με κάθε τρόπο οι εκλογές.  Γιατί αν γίνουν τώρα εκλογές ξέρουν την «υποδοχή» του κόσμου.  Από «δελφίνοι» θα μείνουν «μαρίδα», πολλώ μάλλον αφού η πάλαι ποτέ κραταιά πολιτική στέρνα του ΠΑΣΟΚ έχει μεταβληθεί σε «γούρνα» της Νεκράς Θάλασσας!!!
          Και τι να θυμηθεί κανείς ρε παιδιά από σας για να «βάλει πλάτη» στη Κυβέρνηση Παπαδήμου που σας έχει «υπουργάρες»;
          Κυρία Άννα μας να θυμηθούμε ότι το μόνο «επίτευγμά» σας είναι ότι ως και τώρα τα σχολειά και τα παιδιά μας δεν έχουν βιβλία;  Μπράβο πρωτιά κυρία Άννα μας!!!  Σίγουρα τέτοιο ρεζίλι δεν το έχει κάνει ουδείς Υπουργός Παιδείας στο παρελθόν!!!
          Κύριε Μιχάλη μας να θυμηθούμε –πέρα από τους νεκρούς κατά το πέρασμά σας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- τους «ύμνους» σας για το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου- που κατά τη συνήθειά σας τον αποκηρύξατε άμα τη πτώσει του- την «αμέριστη» στήριξή σας στο Μνημόνιο και το «θαυμασμό» σας για το αλήστου μνήμης «Δημοψήφισμα»;
          Όσο για σας, κύριε Χρήστο μας, δεν έχουμε να θυμηθούμε τίποτα, αφού μένετε επιμελώς κρυμμένος.  Εκτός βέβαια από το ξύλο των ΜΑΤ σους έρμους τους Αγανακτισμένους στην Πλατεία Συντάγματος.  Και, φυσικά, εκτός από το ότι η εγκληματικότητα κάνει πάρτυ και σεις «σφυρίζετε αδιάφορα».
          Ρε παιδιά, με αυτά τα «κατορθώματα» μας καλείτε να στηρίξουμε την Κυβέρνηση Παπαδήμου, της οποίας είστε «υπουργάρες»;
          Αν κρυβόσασταν τουλάχιστον θα προσφέρατε καλλίτερες υπηρεσίες στον κ. Λ. Παπαδήμο!  Και πάρτε χαμπάρι και τούτο:  Η στήριξη των «Νταβατζήδων» δεν έσωσε και δεν σώζει κανένα. Ιδίως τώρα, που σας έμαθαν και οι πέτρες.
          Με απλές λέξεις πολιτικώς «Τελει-ώ-σα-τε»!!!
          Άντε γειά…
http://olympia.gr/2012/01/03/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83/