Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Και δημοσιοκάφροι ενδέχεται να αμοίβοντο από τα μυστικά κονδύλια… όμως αυτό είναι το λιγότερο.


Το σκάνδαλο των μυστικών κονδυλίων που κατέτρωγε το καθεστώς Παπανδρέου και δυστυχώς καλύπτει με την απάντηση του και ο κύριος Δήμας, είναι πολύ πιθανόν να εμπλέκει και δημοσιογράφους.
Άλλωστε η ευκολία που συγκεκριμένα καθάρματα ψευδολογούσαν και διαφήμιζαν αναίσχυντα το καθεστώς Παπανδρέου αποκρύπτοντας τις εμπεριστατωμένες καταγγελίες μας εδώ και δύο χρόνια, δεν θέλει “συνωμοσιολογικές” εξηγήσεις. Τα άρπαζαν και το έκαναν.
Είναι όμως τέτοιος ο όγκος των μαύρων χρημάτων που διαχειρίστηκε το καθεστώς Παπανδρέου που παραπέμπει σε σχεδιασμούς τύπου Μουμπάρακ ή Καντάφι. Άρα είναι νευραλγικής σημασίας να απαντηθούν οι αποκαλύψεις μας τις οποίες μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα έφεραν στην βουλή.
Δεν μπορεί κοινώς κάθε φορά που ερχόντουσαν ρεμάλια τύπου Σόρος και Ρουμπινί για να αγκαλιαστούν με τον Γιώργο Παπανδρέου, να έκαναν φτερά και κάποια εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία. Έτσι δεν είναι;
Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι η διακομματική ομερτά στο θέμα, όπου για τον ΛΑΟΣ είναι εξηγήσιμη καθώς το 2010 – 11 έφερε μεγάλη τυχη σε κάποιους από τους βουλευτές του. Το ΚΚΕ αθωώνει τον ΓΑΠ ρίχνοντας τα στον …καπιταλισμό (!!), ο Κουβέλης ασχολείται με την μόδα ενώ η ΝΔ περιορίζεται σε μεμονωμένες αντιδράσεις.
Περίεργα πράγματα…
http://olympia.gr/2012/01/06/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%ba%ce%ac%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%af%ce%b2/