Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…

Είναι τόσο κρετίνος, τόσο αδίστακτος που έριξε γέφυρες για να επαναφέρει τον Καραμανλή στην “Εθνοσωτήριο κυβέρνηση”!!
Πανικόβλητος, προσπαθεί να πιαστεί για να γλιτώσει την αναπόφευκτη τιμωρία!
Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο… Την προξενήτρα – εκδούλευση ανέλαβε γνωστός “βουλευτής του περιβάλλοντος Καραμανλή”, ο ιδιος που συνεργάζεται με ότι γλοιοδέστερο υπάρχει στην δημοσιογραφια και παραδημοσιογραφία για να μην ασχολούνται μαζί του! Σε αντίτιμο τους πουλά ως εκδούλευση “εσωτερική πληροφόρηση” για τον Ευπατρίδη ηγέτη!
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που προχθές φιγουράριζε ως “επιστολογράφος της διακομματικής πρωτοβουλίας για κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας…” Ο ρόλος του θα ήταν “να ρίξει γέφυρες”!
Εννοείται ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα συμμετείχε σε Παπανδρεϊκά τσίρκα, ούτε μετά θάνατον. Αφήστε τους χαρακτηρισμούς που καταλόγισε στον …ακαταλόγιστο όταν ενημερώθηκε από τον Σαρκοζί για τις αηδίες περί πραξικοπήματος.
Η αλήθεια είναι επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την χθεσινοβραδυνή αντίδραση Σαμαρά και στηρίζει 100% την θέση του όπως εκφράστηκε.
Το κωμικοτραγικό γεγονός μαθεύτηκε όταν ο ΛΑΟΣ αποφάσισε να θέσει το όνομα του ως εγγυητή για την συναίνεση. Εκεί μαθεύτηκε και ο ρόλος του κωμικού βουλευτή που είχε ήδη πουλήσει την εκδούλευση!
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως πρέπει να καταριόνται την ώρα και την στιγμή της επιστροφής Καραμανλή, αφού αυτό θα σημάνει το τέλος τους. Πολλά μπορεί να του καταλογίσει κανείς, εκτός από ένα: Δεν κάνει δύο φορές τα ίδια λάθη. Δεν θα γλιτώσει κανείς τους.
http://olympia.gr/2011/11/05/%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b9%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb/