Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ’89. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗΝ SIEMENS.

ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ “ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS!
Η κυβέρνηση Παπαδήμου υπόδουλη στις μίζες του Χριστοφοράκου και των Γερμανών.
163 πολιτικά πρόσωπα που χρηματίστηκαν από το νεοναζιστικό κεφάλαιο, έρμαια να υπογράψουν οτιδήποτε. Είναι η αποκάλυψη μας που επιβεβαίωσαν πρόσφατα και τα επίκαιρα. (Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.)
Ζούμε τις ημέρες του 1989, μόνο που η διαπλοκή δεν γίνεται από τους αρχηγούς των κομμάτων, αλλά από τους διορισμένους υπουργούς.
Μην ξεχνάτε ότι λόγω της υπόθεσης Μαυρίδη, η Ελλάδα μπορεί να πετάξει την Siemens έξω από την Ευρώπη και να ζητήσει Ο,ΤΙ θέλει ως αποζημίωση. Αλλιώς Siemens, γιόκ στην ΕΕ. (Ήρθε η ώρα της κρίσης για την Ελληνική δημοκρατία. Η μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν τα χρήματα και να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ οι ένοχοι καθώς και οι εταιρείες.)
Μην ξεχνάτε ότι η Hoechtief έχει απομυζήσει το φιλέτο των Ελληνικών αιθέρων και σα να μην φτάνει αυτό χρωστά ΔΙΣ Ευρώ στο δημόσιο και ουδείς τα ζητά! Παρά μας δείχνουν Πετζετάκηδες, Λεβί και Γιαννίκους!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ Η Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ. Επίορκοι, αχόρταγοι, παραδημοσιογραφικά λαμόγια, υπόκοσμος, κομματικά παράσιτα, ολοκληρώνουν το φιάσκο της διαπλοκής. Θα σας κρεμάσουμε στα μανταλάκια μέχρις ενός.
http://olympia.gr/2011/11/24/%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%83-89-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b7/