Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αλλαγές τελευταίας στιγμής στο νέο Μισθολόγιο των Εκπαιδευτικών


Με ρυθμίσεις που έχουν κατατεθεί την τελευταία στιγμή ακυρώνονται σημαντικές προτάσεις στο σχέδιο νόμου για το νέο μισθολόγιο των Δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των εκπαιδευτικών. Οι αλλαγές αυτές αφορούν χιλιάδες εκπαιδευτικούς και στερούν σημαντικά οικονομικά έσοδα από αυτούς και τις οικογένειές τους με τροποποιήσεις στο σχέδιο νόμου κυριολεκτικά την τελευταία ώρα!!!
1η. Αφαιρούνται από τα χρόνια της τελικής κατάταξης η αναγνωρισμένη προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία (προϋπηρεσία που όχι μόνο έχει ήδη αναγνωριστεί σε όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς αλλά ήταν και η κύρια αιτία πρόσληψής τους στη δημόσια εκπαίδευση)
2η. Αφαιρούνται από τον απαιτούμενο χρόνο για την τελική κατάταξη στο νέο μισθολόγιο τα έξι (6) χρόνια που είχαν δοθεί για την απόκτηση διδακτορικού και τα δύο (2) χρόνια που είχαν δοθεί για την απόκτηση μεταπτυχιακού.
Η 2η ρύθμιση αφορά όχι μόνο τους κατόχους διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων αλλά και τους αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Dictyo