Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο ένας περιμένει το άλλον… Η τρόικα το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ την τρόικα!

1
Η ώρα για το Υπουργικό μετατίθεται για 2 ώρες αργότερα, η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα γίνει σήμερα το απόγευμα, ενώ η τρόικα διέρρεε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση για την 6η δόση.
Ωστόσο, όπως διαφαίνεται η Αθήνα περιμένει να δει την έκθεση της τριμερούς επιτροπής και η τρόικα αναμένει το πολυνομοσχέδιο να γίνεται νόμος του κράτους.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι τα όσα είπε το πρωί ο Χρ. Πρωτόπαππας στον ΣΚΑΙ: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο», αλλά το κυριότερο; «Πιέζουμε την Ευρώπη να μας ενημερώσει για τις αποφάσεις»!
Σύμφωνα με το δίκτυο Dow Jones Newswires, η τρόικα μπορεί να μεταθέσει την ανακοίνωση της έκθεσης ακόμα και για αύριο το πρωί, λόγω του πολυνομοσχεδίου.
Το ίδιο δίκτυο, πάντως, αναφέρει ότι πηγές που βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις, τονίζουν ότι δεν αμφισβητείται η εκταμίευση της 6ης δόσης, συνολικού ύψους 8 δις.
http://olympia.gr/2011/10/20/%ce%bf-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd%e2%80%a6-%ce%b7-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%bf/