Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογές τον Οκτώβρη;;;

Στήνει κάλπες η κυβέρνηση αμέσως μετά την 6η δόση, που κατά πάσα πιθανότητα θα εκταμιευθεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ο πρωθυπουργός άφησε για πρώτη φορά ορθάνοιχτη την....




πόρτα για πρόωρες εκλογές αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012 στα τέλη Οκτωβρίου. Ο κ. Παπανδρέου, υπό την κοινωνική πίεση για τα άδικα και σκληρά μέτρα αλλά και την ένταση, που υπάρχει στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως έχει αποφασίσει τις πρόωρες κάλπες.

Εξάλλου η ηγεσία του Μαξίμου, όπως όλα δείχνουν, έχει αντιληφθεί πως δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση να προχωρεί σε αλλεπάλληλες δέσμες σκληρών μέτρων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση που είχε με βουλευτές του Ιονίου και την Κρήτη, έγινε δέκτης πιεστικών αιτημάτων για την ανάληψη πρωτοβουλιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Παπανδρέου είπε: "Ως τον Νοέμβρη δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε εκλογές."  Είναι η πρώτη φορά, που ο πρόεδρος της κυβέρνησης δεν προσδιορίζει χρονικά τις εκλογές το 2013, ενώ επίσης για πρώτη φορά δεν χαρακτηρίζει την προσφυγή στις κάλπες ως ένα καταστροφικό σενάριο.
newsbomb.gr



Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/09/blog-post_5598.html#ixzz1YxYdTpiH