Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Βιάστηκε η "ΝΔ" να απαξιώσει την απογραφή - Πρέπει να διορθώσει άμεσα...



Ξυπνήστε στη Νέα Δημοκρατία..!

Χρειάζεται αμέσως από τη Συγγρού να αναθεωρήσει τη στάση της ή να τη διορθώσει, όσο πιο σύντομα μπορεί μέσα στην ημέρα
Γιατί έγινε η απογραφή το 2004; 
Σύμφωνα με το ραπόρτο της Eurostat , της 7ης Μαϊου 2004, το Έλλειμμα του 2003 δεν ήταν 1,7% όπως είχε δηλωθεί από την κυβέρνηση Σημίτη αλλά 3,2% με αποτέλεσμα λίγες ημέρες αργότερα να ξεκινήσει η υπαγωγή της χώρας στη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος.
Σε έκθεση της με ημερομηνία 19 Μαϊου 2004 η Ε.Ε. αναφέρει ότι «οι μεγάλες δημοσιονομικές ανισορροπίες της Ελλάδας οφείλονται σε υποεκτίμηση των αμυντικών δαπανών ».
Τι είχε συμβεί; 

Το Φθινόπωρο του 2003 ο Καραμανλής είχε αποκαλύψει ότι τηρούνταν πάνω από 85 ειδικοί λογαριασμοί στην Τράπεζα της Ελλάδος , εκτός Προϋπολογισμού, από τους οποίους πληρώνονταν εξοπλιστικά προγράμματα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει στη δημοσιότητα τότε η Ν.Δ. πάνω από 9,5 δις ευρώ είχαν διακινηθεί μέσω αυτών των λογαριασμών και φυσικά από αυτά τα λεφτά πληρώθηκαν και οι μίζες των υποβρυχίων.
Αν αύριο στη Βουλή ο Τσοχατζόπουλος μιλήσει για τα εξοπλιστικά κονδύλια που διακινήθηκαν επί των ημερών του και πει ότι αυτά δόθηκαν εκτός Προϋπολογισμού, η Ν.Δ. θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αφού ο Μιχελάκης έχει απαξιώσει την απογραφή.
Γι΄ αυτό χρειάζεται αμέσως από τη Συγγρού να αναθεωρήσει τη στάση της ή να τη διορθώσει, όσο πιο σύντομα μπορεί μέσα στην ημέρα. 
Δ.Γ. / parapolitika

Σχόλιο Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Λέτε να είχε δίκιο ο Αλογοσκούφης όταν είπε ότι σήμερα  η Νέα Δημοκρατία αδικεί την ιστορία της;
  

http://emprosdrama.blogspot.com/2011/04/blog-post_2040.html