Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΔ: Η Πελεκη αλλάζει την κατάθεσή της προκειμένου να τύχει των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Καστανίδη

Από την πλευρά της ΝΔ έγινε η ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα όσα κατέθεσε χθες η κ. Κατερίνα Πελέκη, ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίστηκε ότι είναι κατηγορουμένη και ενδεχομένως αλλάζει την κατάθεσή της προκειμένου να τύχει των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Καστανίδη:




« Η κ. Πελέκη με την κατάθεσή της επιβεβαιώνει όσα λέει και η ΝΔ, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ροή πολιτικού χρήματος, ότι δεν υπάρχει χρηματισμός προσώπων και ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο.Θέλουμε να θυμίσουμε για την υπόθεση ότι η ΝΔ το 2004 παρέλαβε τη λίμνη Βιστωνίδα και τις παρόχθιες περιοχές με ιδιοκτήτη τη Μονή Βατοπεδίου μετά τις αποφάσεις Δρυ-Φωτιάδη και η ΝΔ, όπως είχε πει πήρε την πολιτική απόφαση να επιστρέψει τη γη στους αγρότες» .




«Η κυβέρνηση της ΝΔ ή θα κατέβαλε τα χρήματα, ή θα έδινε πίσω τη γη.Ήταν μία καθ' όλα νόμιμη και αξιοπρεπής απόφαση και η ΝΔ είχε συνομολογήσει ότι ήταν πολιτική απόφαση» .




«Τα περί παντελονιών δεν θα τα σχολιάσουμε. Θυμίζουμε ότι η Βουλή ερευνά το πολιτικό χρήμα. Τα πορίσματα που έχουν κατατεθεί δεν δείχνουν ζημία. Αν υπάρχει έκθεση με άλλη μεθοδολογία υπολογισμού, να την δούμε».




«Ότι ήταν να πει ο κ. Καραμανλής το έχει πει. Εξάλλου, συνεργάτες του κ. Κ. Καραμανλή ανέφεραν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι δεν υπάρχει λόγος να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός. Ότι ήταν να πει το έχει πει» .
http://enpatrais.blogspot.com/2010/09/blog-post_6731.html