Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς φίλοι “bloggers”.


Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αυγούστου 17, 2010

Πανικός από τις μηνύσεις Σιούφα στο παρακράτος της ενημέρωσης – οι βαρώνοι εγκαταλείπουν και “εγκαλούν” τα διαδικτυακά τους τσιράκια, αφού τους έβαλαν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά!

Υπό άλλες συνθήκες, το θέμα θα μας άφηνε παγερά αδιάφορους αφού οι διαδικτυακές θεραπαινίδες του ΔΟΛ, του Μπο και του θέματος είναι γνωστοί και γελοιοποιημένοι.

Είναι οι αυτοαποκαλούμενοι bloggers με υψηλή δήθεν επισκεψιμότητα, που αναπαράγουν θέματα των βαρώνων με ευλάβεια αλλά αναλαμβάνουν και τις βρώμικες δουλειές.

Ανώνυμοι, με πλήθος αγωγών και μηνύσεων, χέρι χέρι με την εξουσία και εσωτερική πληροφόρηση που θα την ζήλευε και ο …Ραγκούσης! Την είδαμε άλλωστε στην υπόθεση του Νάξιου, όταν αυτά τα άθλια υποκείμενα έβγαζαν στη φόρα προσωπικά στοιχεία ενός οικογενειάρχη που υποτίθεται τα γνώριζε μόνο η …ασφάλεια, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ!!

Εννοείται ότι η επισκεψιμότητα τους είναι μαϊμουδένια και η απουσία σχολίων ενδεικτική για τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Υπάρχουν μόνο στην φαντασία κάποιων δημοσιογράφων και κάποιων ηλίθιων πολιτικών. Ενίοτε και διαφημιστικών εταιρειών (για εκβιασμούς βέβαια!).

Η υπόθεση Σιούφα όμως με τα δήθεν γεγονότα της Πάρου και οι μηνύσεις που ακολούθησαν, φαίνεται πως δημιούργησαν μεγάλες αναταράξεις σε μία φαινομενικά πλημμεληματική, συνηθισμένη συκοφαντία…

Το… μυθιστόρημα όπως αποδεικνύεται των επεισοδίων του Σιούφα με θαμώνες ταβέρνας, έφερε στο φως το πως φτάνουν οι συκοφαντικές ειδήσεις στα blogs. Μα από τα ίδια τα δημοσιογραφικά γραφεία των νταβατζήδων! Φαίνεται όμως ότι ο Σιούφας αποδείχτηκε σκληρότερος από ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι δημοσιοκάφροι των Νέων που ανέφεραν το συμβάν, ΕΓΚΑΛΟΥΝ τα …blogs που αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις!!!!

Το Πρώτο Θέμα κάνει την πάπια και μένουν τα “δύστυχα” Blogs να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Διαβάστε λοιπόν ένα ενδεικτικό “οργισμένο” δημοσίευμα που τα λέει όλα! (κλικ στην εικόνα).

http://olympia.gr/2010/08/17/%CF%84%CE%B7-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86/