Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η κυβέρνηση και θα μας ξεπατώσει και την χρεοκοπία δεν θα αποφύγουμε « Με Σύμμαχο Εσένα

Τι κι αν δόθηκε το “πράσινο φως” για την εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου της Ελλάδας από το ΔΝΤ και την τρόικα. Οι διεθνείς αναλυτές παραμένουν σκεπτικοί σχετικά με την πιθανότητα να ζητήσει η χώρα μας αναδιάρθρωση του χρέους. Σύμφωνα με έρευνα του Reuters, οι αναλυτές δίνουν πιθανότητες 43% η Ελλάδα να επικαλεστεί αδυναμία πληρωμών και εξυπηρέτησης των οικονομικών της υποχρεώσεων.
Στο δημοσίευμα του Reuters η Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως “χώρα-επίκεντρο της κρίσης χρέους της ευρωζώνης”. Παρότι αποτιμάται ότι τα μέτρα που λήφθησαν από την κυβέρνηση και οι προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής που εφαρμόζει η χώρα δεν έχουν προηγούμενο, εντούτοις οι αναλυτές θεωρούν ότι επιπλέον μέτρα πρέπει να ληφθούν και πιστεύουν ότι είναι σχεδόν αδύνατον για την ελληνική κυβέρνηση να τα εφαρμόσει.
(πηγή bankingnews.gr)
To λάθος ξεκίνησε με την καταγραφή του κυρίου Παπακωνσταντίνου και την τεχνητή διόγκωση του ελλείματος προκειμένου να πληγεί η προηγούμενη κυβέρνηση. Φίλες και φίλοι η κυβέρνηση αυτή και θα μας λυσσάξει και την χρεοκοπία δεν θα αποφύγουμε. Δεν το λέω εγώ αλλά οι οικονομικοί αναλυτές, όπως επίσης και το υψηλότατο spread.

Η κυβέρνηση και θα μας ξεπατώσει και την χρεοκοπία δεν θα αποφύγουμε « Με Σύμμαχο Εσένα