Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πάγκαλος, ΑΓΡΟΓΗ και ο βαθύς ύπνος της ΝΔ...


Το βίντεο με τις αποκαλύψεις Πάγκαλου στο MEGA για τους διορισμούς "ημετέρων", το είδατε στο Πάγκαλος vs ΑΓΡΟΓΗ: Τα 'πε χύμα ο Αντιπρόεδρος (βίντεο)

Οι προσλήψεις έγιναν χωρίς ΦΕΚ, με μια απλή ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ανώνυμης Εταιρείας ΑΓΡΟΓΗ, με ανάρτηση την...
Τρίτη 4 Αυγούστου στον ιστοσελίδα της (www.agrogi.gr) την πρόσκληση ( πατήστε Νέα) χωρίς όμως να αναφέρει τον αριθμό των προς κάλυψη θέσεων ούτε τη χρονική διάρκεια των συμβάσεων. και έλεγε χαρακτηριστικά:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα βιογραφικά τους έως τις 10/08/2009, στο Fax: 210-3488601 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@agrogi.gr.

Δείτε την εδώ: agrogi


Για λόγους δεοντολογίας, πρέπει να αναφέρουμε και τις απαντήσεις Χατζηγάκη:

η απάντηση του κ.Σωτήρη Χατζηγάκη


Με σημερινή του ανακοίνωση ο τρικαλινός βουλευτής της Ν.Δ. μιλά «για ρεβανσιστικές προθέσεις» της νέας υπουργού «που μας θύμισαν το παλαιό, «καλό», πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ των αρχών της δεκαετίας του ʼ80».
Ο κ. Χατζηγάκης κάνει λόγο για «απειλές της κας Μπατζελή με διώξεις και διωγμούς των εργαζομένων στην ΑΓΡΟΓΗ, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι δήθεν οι προσλήψεις «είναι ανύπαρκτες» και ότι «δεν υπάρχει προκήρυξη, δεν υπάρχει απόφαση, δεν τηρήθηκαν διαδικασίες»».
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του υποστηρίζει ότι «η πρόσληψη των 270 υπαλλήλων στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. έγινε με απόλυτα νόμιμο τρόπο, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 13 του Νόμου 2229/94.» παραθέτοντας τις ακριβείς ημερομηνίες ανάρτησης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την υποβολή των βιογραφικών, τη σύσταση 3μελούς επιτροπής αξιολόγησης και τις σχετικές υπογραφές των συμβάσεων, «σε χρόνο πολιτικά ουδέτερο και όχι προεκλογικά».
Επίσης ο κ. Χατζηγάκης αναφέρει ότι «τα όσα αναφέρονται περί μη δημοσίευσης σε ΦΕΚ, προφανώς κάποιοι αγνοούν τον Νόμο ή το επικαλούνται για λόγους ρεβανσισμού, αφού η ΑΓΡΟΓΗ ως Α.Ε. δεν υπόκειται στις διατάξεις που επιβάλλουν την υποχρέωση δημοσίευσης σε ΦΕΚ. Συνεπώς είναι άκρως προσβλητικό και προς την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλά και προς τους εργαζομένους στην ΑΓΡΟΓΗ οι προσλήψεις αυτές να χαρακτηρίζονται «ανύπαρκτες» και «ανυπόστατες».
Στο μεταξύ συνεργάτες των δύο υπουργών άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν στη δημοσιότητα τα 270 ονόματα των «προσληφθέντων», στους οποίους, κατά πληροφορίες, περιλαμβάνονται πρόσωπα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος πρώην υπουργών, βουλευτών και υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων της απελθούσας κυβέρνησης.
Η νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το μέλλον της ΑΓΡΟΓΗ. Κατά πληροφορίες, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η συγχώνευσή της με άλλον οργανισμό, πιθανότατα τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

..

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πείθεται για το αξιοκρατικό των προσλήψεων. Οι δικαιολογίες περί "ανώνυμης εταιρείας", δεν ευσταθούν.

Φυσικά και ήταν ρουσφετολογικές προσλήψεις του Χατζηγάκη, τις οποίες "τσίμπησε" το ΠΑΣΟΚ, και έκανε ρεζίλι τους Υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ.

Θα μου πείτε: μπα, μήπως το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τα ίδια;
Ναι, προφανώς και έκανε. Δεν ζούμε σε άλλη χώρα. Ο καθένας από σας, σίγουρα θα έχει μια προσωπική εμπειρία ΠΑΣΟΚΟΥ που διορίστηκε. Δεν είδατε όμως να τον βγάζουν "στη σέντρα" οι της ΝΔ!!! Όμως το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται! Αυτή είναι η διαφορά του από το κόμμα των "κηφήνων". Ανακάλυψε και τα ιδιόχειρα σημειώματα και τι συγγένεια έχει ο καθένας. Το "τμήμα τεκμηρίωσης" δουλεύει. Το ΠΑΣΟΚ έχει "πηγές πληροφοριών" και τις αξιοποιεί. Οι άλλοι, οι κατακαημένοι, περιμένουν πότε θα κυβερνήσουν 2-3 χρόνια στην εικοσαετία, για να διορίσουν κανένα ανήψι και πάλι τους πιάνουν στα πράσα.

Και άχρηστοι και λιγούρια και λίγοι.

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να καρπαζώνει τη Ν.Δ. ακόμη και τώρα που κυβερνά, για έναν απλούστατο λόγο: γιατί δουλευει, ρε χάφτες της Ν.Δ.! Έχει στοιχεία για το παραμικρό. Εσείς, πλην του Πάνου Καμένου, που δουλεύει στην τεκμηρίωση, βάζετε τρία άτομα σε όλη τη θητεία σας στη δουλειά και σας παίρνουν χαμπάρι ! Ατζαμήδες !