Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

‘’Μακάριοι οι ελεήμονες ότι αυτοί ελεηθήσονται’’ (Ματθαίου κεφ. ε' στίχοι 1-12).
Φωνή απόγνωσης από ανασφάλιστο ασθενή.

Ο Bιατσεσλάφ Λεβάντοφσκιγ, ρωσικής καταγωγής, πάσχει από καρκίνο του προστάτη  και βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο που σημαίνει ότι αδιαλείπτως πρέπει να λαμβάνει τα φάρμακα και συγκεκριμένα  το αινέσιμο φάρμακο firmagon. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα υποβληθεί σε  ειδικές εξετάσεις προκειμένου να υποβληθεί σε  επέμβαση για να αποφευγεί ενδεχόμενη μετάσταση του καρκίνου.
Ο Λεβάντοφσκιγ  είναι άπορος και αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την ανάγκη.Δίπλα του είναι συνεχώς ο πατέρας Γρηγόριος από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά στο Μενίδι.
Μέσα από το «Αγιορείτικο Βήμα» προσπαθούμε να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο μας.Παλαιότερη ανάρτηση: Δείτε εδώ

Η οικογένεια του Λεβάντοφσκιγ απέστειλε στο «Αγιορείτικο Βήμα»  τη παρακάτω επιστολή : 
Προς:Αγιορείτικο Βήμα
(agioritikovima.gr)

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλο τον κόσμο.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους.Οι θερμότερες ευχαριστίες από τα μεγαλύτερα βάθη της καρδιάς µας  σε όσους Έλληνες και μη που στηρίζουν τον …πόνο μας!Μας δίνουν ελπίδα και παρηγοριά ώστε να   να θεραπευτεί ο καρκινοπαθής Λεβαντόφσκιγ  Βιατσεσλάφ, μέλος της οικογένειας μας.

Εγκαρδίως ευχαριστούμε  για την υποστήριξή  τους  τους  αδελφούς μας:

         Κ. Νεκτάριο
          Κ. Ηλία-Χρηστό
          Κ. Ηλία
          Κ. Μιχάλη
           Κ.  Ανάργυρο
           Κ.  Φερμάνι-παρακαλώ ενημερώστε για το όνομα σας
           Κ. Άννα
           Κ. Ιωάννη 
          Κ. Γιώργο
          Κ…..
         Κ…..

Επίσης, ευχαριστούμε:
Τον Κ.Μάριο Γεωργιάδη -χειρούργο ουρολόγο στο νοσοκομείο ΄΄Αμαλία Φλέμινγκ΄΄ Μελισσιών ,Πτέρυγα ‘’Πόμπολα΄΄, τον Κ.  Γιώργο Θεοχάρη –διευθυντή   της  ηλεκτρονικής εφημερίδας «Αγιορείτικο Βήμα» και τον Πάτερ Γρηγόριο  –προϊστάμενο του Ιερού Ναού της   « Παναγία Σουμελά» Μενιδίου.
Όσοι είναι μαζί μας στις δύσκολες στιγμές ζωής μας , ευχόμαστε ο πανάγαθος να το ανταποδώσει στο έπακρο. Θα μνημονεύουμε  τα ονόματα  υπέρ υγείας για ένα έτος . Παρακαλώ όσοι κάνετε κατάθεση στη τράπεζα να αφήνετε και  τα ονόματα ώστε να  απευθύνομαι κι εμείς τη δική μας δέηση για εσάς ως μία πράξη αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Όσοι επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για την  επέμβαση που θα κάνει ο ασθενής μας  στο νοσοκομείο ΄΄ΑΜαλία Φλέμινγκ΄΄ από τομ γιατρό κ. Μάριο Γεωργιάδη, καθώς είναι ανασφάλιστος  και το φάρμακο firmagon που παίρνει συνεχώς,  μπορείτε να απευθύνεστε  στον εφημέριο του Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά Μενιδίου,  π. Γρηγόριο, στο τηλεφωνικό αριθμό:  6977-627625

Greece, Alpha bank αριθμός λογαριασμού
IBAN GR 15 0140 9840 9840 0210 1090 320,   SWIFT CODE  CRBAGRAAXXΧ


Σας ευχαριστούμε πολύ
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/14031-