Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο»

«Δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο»
Συνέντευξη-βόμβα του Φώτη Κουβέλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα…
Δεκαοχτώ μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης με μια αποκλειστική συνέντευξή του στον Κώστα Χαρδαβέλλα, παρουσιάζει τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ για την επομένη των εκλογών και το σχηματισμό κυβέρνησης.
Η συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη που κυριολεκτικά αλλάζει το πολιτικό σκηνικό εν όψει των εκλογών, θα προβληθεί απόψε στις 9 μ.μ. στο web tv του newsbomb και μεταξύ πολλών αποκαλύψεων για την τελικά στάση της ΔΗΜΑΡ περιέχει και τη δήλωση βόμβα Κουβέλη ότι σε «καμία περίπτωση δεν θα στηρίξει το κόμμα του κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Βενιζέλος».
Αμέσως μετά τη συνέντευξη Κουβέλη, θα γίνει ζωντανή συζήτηση στου στούντιο με τα πολιτικά στελέχη Νίκο Καντερέ από τη ΝΔ, Πέτρο Πετρίτη από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουράκο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Διαμάντω Μανωλάκου από το ΚΚΕ και οικονομικούς αναλυτές.
Σε όλη τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα βρίσκεται σε επαφή με το κοινό για να εισάγει στην εκπομπή ερωτήματα και παρατηρήσεις.
Μετά το τέλος της εκπομπής, θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα ψηφοφορίας του κοινού πάνω στο ερώτημα: Πόσο επηρεάζει την ψήφο σας η έκθεση-σοκ της Εθνικής Τράπεζας για τον εφιάλτη που κρύβει η επιστροφή στη δραχμή;

newsbomb.gr
http://olympia.gr/2012/05/30/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6/