Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πάγωσαν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου από την βίαιη επίθεση στον Καστανίδη.



Πάγωσαν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου από τη νύχτα τρόμου που έζησε ο Χάρης Καστανίδης στο κινηματογράφο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης, όταν πάνω από 100 φοιτητές μπούκαραν στην αίθουσα και για ένα τέταρτο τον αποδοκίμαζαν  άγρια.
«Φύγε μαλάκα, αλήτη,  κλέβεις τις  ζωές μας. Που είναι η χούντα του ΛΑ.ΟΣ. να σε προστατέψει;» και δεκάδες άλλα συνθήματα δονούσαν την  αίθουσα ενώ την ίδια στιγμή οι θεατές είχαν γίνει ένα με τους φοιτητές.
Ήταν  ίσως  η πιο βίαια επίθεση σε κυβερνητικό στέλεχος από την έναρξη του Μνημονίου και λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι καταιγιστικές καθώς η δίκαιη οργή  των πολιτών για τα βίαια χαράτσια που επιβάλει η ανίκανη κυβέρνηση των δοσιλόγων θα συνοδευθεί από ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.
Η κυβερνητική χούντα που είναι ανίκανη να πετσοκόψει το αχόρταγο Δημόσιο που αποτελεί τον κομματικό στρατό της πετσοκόβει τις ζωές όλων των υπολοίπων.
Ο Παπανδρέου έχοντας χάσει κάθε αξιοπιστία και τις πλάτες του Λευκού Οίκου-τρέμει να επισκεφθεί τις ΗΠΑ από την μέρα που συνελήφθη ο Στρος Καν-γιατί άραγε;- ταμπουρώνεται πίσω από τα φιλότιμα ΜΑΤ του πρώην προέδρου της ΕΦΦΕ Παπουτσή, ο οποίος επιλέγει να γίνει γραφικός και σκιά του εαυτού του για να διασώσει τον Παπανδρέου ο οποίος  αρνείται πεισματικά  τις εκλογές.
Μετά και την σημερινή επίθεση στον δημοψηφισματικό Καστανίδη, είναι ολοφάνερο ότι ο ΓΑΠ  κρύβεται πίσω από τη σωματική ακεραιότητα των υπουργών του.
Την  ίδια ώρα γνωστοί νταβατζήδες των ΜΜΕ φλερτάρουν με υπουργούς της κυβέρνησης για τον σχηματισμό κυβέρνησης  «εθνικής σωτηρίας» με τον Σημίτη, τον Παπαδήμο, την Ξαφά και την Πετρούλα.
Μιλάμε για μια συμμορία αδίστακτων παραγόντων η οποία οδηγεί τη χώρα σε εθνική τραγωδία αντί να επιτρέψει στους πολίτες να εκφρασθούν μέσα από τη προσφυγή στις κάλπες.
Κάποιοι επιλέγουν το αιματοκύλισμα αντί των εκλογών. Ως πότε όμως θα ανθίστανται στο αυτονόητο;
Μήπως οι εθνικοί σωτήρες θα πρέπει να αναλογισθούν και τις  «παράπλευρες» απώλειες του εγχειρήματός τους;
Ήδη οι πληροφορίες θέλουν σκοτεινές δυνάμεις του παρακράτους της μεταπολίτευσης να ετοιμάζουν «τρομοκρατικά» χτυπήματα  με στόχο τους  παράγοντες του μηντιακού κατεστημένου αλλά και τους πρόθυμους πολιτικούς που σπεύδουν να δηλώσουν διαθεσιμότητα.
Οι εκλογές εδώ και τώρα αποτελούν μονόδρομο…





http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7836