Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κινδυνεύει και η τρίτη δόση. Αναβάλλουν την συνέντευξη οι Τροικανοί!..

http://www.skai.gr/news/finance/article/157017/i-troika-anelave-tin-paroysiasi-tis-ekthesis-proodoy/


Αναβάλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη που επρόκειτο να παραχωρήσει τη Δευτέρα η τρόικα, στην οποία θα δημοσιοποιούσε το κείμενο συμπερασμάτων προόδου για την αξιολόγηση της υλοποίησης του Μνημονίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε εμπλοκή στο ζήτημα των εργασιακών, μετά και το άρθρο της υπουργού Εργασίας, στο «Βήμα της Κυριακής», μέσω του οποίου η
κ. Κατσέλη στρέφεται κατά της συνταγής που προτείνει η τρόικα στις εργασιακές σχέσεις, υποστηρίζοντας ότι οι δανειστές έχουν κάνει λάθος εκτίμηση των πραγμάτων.

«Για να προτείνει όμως κάποιος το σωστό φάρμακο και τη δοσολογία της θεραπείας χρειάζεται πρώτα να κάνει σωστή διάγνωση. Όπως έχει αποδειχτεί συχνά , η χορήγηση λάθος φαρμάκου μπορεί να αποβεί μοιραία», τονίζει μεταξύ άλλων η υπουργός Εργασίας.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελεγκτές έχουν κακή εικόνα για τη συμπεριφορά της υπουργού και τη συνεργασία μαζί της, κάτι που έχει φθάσει πολύ ψηλά στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια για το πρόσωπο της υπουργού.

Bookmark and Share Share 
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3640